Духовний голод. Чим себе нагодувати?

Я розповім тобі, що впливає на твою душу особливо сильно. І ти сам зможеш вибрати відповідне меню для неї.

Корисне харчування для душі

Що ти читаєш?

Якщо ти цілими днями проводиш в соціальних мережах і читаєш тільки статуси, цитати і листуєшся з друзями, то це ніяк не має твою душу. Це немов ти їси кожен день один тільки чіпси. Смачно? Так. Легко? Так. Користь є? Ні.

Читай різнопланову літературу про те, що тобі цікаво. Не тільки по роботі, але і про подорожі, відносини, пригоди, духовність. Питай себе правильними принципами і мотивацією.

Що ти слухаєш?

Я дуже люблю музику, і можу слухати її цілодобово. Але зловила себе на думці, що деякі пісні моментально змінюють мій внутрішній стан (з`являються пригніченість, смуток, ностальгія, слабкість ...). Тому я видалила зі свого плей-листа все сумні і депресивні твори (залишила позитивні і романтичні), і коли душі хочеться поскуліть, даю їй послухати worship (християнську музику), аудіо-книжку (частіше я слухаю Біблію в сучасному перекладі) або надихаючі мене проповіді (можна знайти багато мотиваційного матеріалу в Мережі).

Досить заповнювати свій мозок історіями чужий невдалої життя. Наповнюй себе позитивом, натхненням і щастям! Нагодуй душу "корисним салатом" замість смачної, але шкідливої піци.

Що ти дивишся?

Ооо, це найцікавіше. Наша душа дуже любить візуалізувати (мріяти, фантазувати). І від того, що ти дивишся, залежить дуже багато чого.

Вибирай позитивні фільми, повчальні, мудрі, зі змістом. Хочеться відволіктися - посмійся над комедією. Але драми і ужастики прибери подалі. Ними ти залучаєш в своє життя багато негативу і відкриваєш двері для зла. Воно тобі потрібно? Впевнена, що немає.

З ким ти спілкуєшся?

Оточення грає важливу роль для стану душі. Адже хочеш чи не хочеш, люди впливають на тебе. І їхні погляди, переконання і навіть внутрішні проблеми (!) Непомітно стають твоїми. Якщо тебе оточують песимісти, ледарі і ті, хто вічно скаржиться на життя, ситуація ускладнюється.

Тягнися до успішних, позитивним, сильним і впевненим людям. А своїх дорогих людей підтягуй під цей рівень)

Чи є в твоєму житті місце для Бога?

Кажуть (і не дарма!), Що в людській душі є місце, яке може заповнити тільки Бог. І поки людина не вступає у відносини з Ним, відчуває певну порожнечу, невизначеність і незадоволеність.

Скоро в наших країнах буде відзначатися Великдень - воскресіння Ісуса Христа. Він став жертвою за гріхи кожної людини, за тебе особисто, яким би ти не був. Йому не важливо, скільки у тебе за спиною гріхів, поганих вчинків, списку злочинів ... Його любов безумовна. Він бажає взяти на себе весь твій душевний вантаж, який накопичувався роками, і подарувати тобі любов, свободу і нове життя. Просто повір, що він помер і воскрес, щоб відкрити для тебе можливість спілкуватися з Богом, бути Його найулюбленішим дитиною і мати вічне життя (а це вау як круто!)

Спілкуйся з Богом, учись у Нього, йди з Ним по життю, і твоя душа ніколи не знатиме голоду!

Я бажаю тобі, щоб твоє життя розквітало, була наповнена теплом, світлом та любов`ю! Нехай Божа життя тече в тобі, змінюючи долі і людей навколо.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Cхоже
Увага, тільки СЬОГОДНІ!