Чому все погано і що з цим робити

Чому так і що з цим робити?

  • Почнемо з першого і найголовнішого. Все, що є в житті людини - це результат ЙОГО думок, рішень і дій.
  • Друге - це те, чим заповнена голова людини, а відповідно, і його життя.
  • Третє - це те, у що людина вірить і кому служить.

Відео: Що робити якщо все погано

З цих трьох компонентів складається особисто твоя і моя доля. І все, що зараз у тебе є - це результат цих трьох складових. Хороша новина: все можна змінити. Як?

Думки усвідомлено і позитивно

Саме з думок починається ВСЕ. Абсолютно ВСЕ в твоєму житті. Так, я розумію, що ти чув це вже не раз. І в мотивуючих тренінгах, і в радах успішних людей, і в розумних передачах. Але все геніальне - просто! І зауваж, саме цей банальний і простий рада виконати дуже складно. Але можливо : )

Почни з усвідомленості. Усвідомлювати думки, які приходять в твою голову. Негативні - відсікай і не розвивай. Позитивні - приймай і обмірковуй.

Можеш спочатку поставити собі напоминалку на комп`ютер або телефон з написом «Про що ти зараз думаєш?». І відзначай для себе. Через деякий час усвідомленість мислення увійде в звичку, якщо займатися цим постійно. Без сталості НЕ буде ефекту. Але я вірю, що у тебе вийде! :)

Відео: Торсунов - Що робити, коли все погано?

Особистий досвід: Раніше, при початку будь-якої справи або при виникненні будь-якої проблеми, першою думкою було: «І навіщо воно тоді треба? ... Нічого не вийде ... Ось так завжди! Що за життя? ». Тобто моєю реакцією на все, що відбувається був негатив. Позитивна реакція була рідкісним явищем, і то з побоюванням «наврочити».

Після того, як я усвідомила, що моя реакція - це МІЙ вибір, який може надаватися незалежно від зовнішніх, нав`язаних обставин і думок, вуаля! Життя заграла фарбами, позитивом і легкістю. Тільки я вибираю, про що і як мені думати. І ти можеш!

Наповнюй своє життя добром і любов`ю

Складно залишатися добрим і позитивним, якщо постійно не вистачає грошей, не ладяться відносини, виникають проблеми зі здоров`ям, та й взагалі - це не те життя, про яку ти мріяв. Хороша новина! Ти можеш зробити життя прекрасним, якщо пустиш в неї прекрасне!

Для початку вияви, ніж ти наповнюєш своє життя. Які дивишся фільми? Яку слухаєш музику? З якими людьми спілкуєшся? Що читаєш? Ці фактори дуже важливі. Тому що саме ці речі заповнюють твій розум. Як наслідок, в розумі виникають певні думки. А вже з думок - вимальовується сюжет твоєму житті. Давай писати тільки хороші сценарії!

Особистий досвід: Колись я дуже любила слухати сумні, ліричні пісні про кохання без взаємності. Ну або про те, як в цьому світі все погано, які люди- зрадники. З фільмів я найбільше любила драми. Ну, щоб побільше сліз, та гірше фінал. Спілкувалася з людьми, які підтримували цей негативний стан і, власне, були такими ж як і я. Стан смутку і погане, пригнічений стан було для нас нормальним справою.

Але в певний момент я зрозуміла, що моя душа - НЕ смітник. І вистачить її наповнювати цим негативним жахом! З плей-листа були стерті сумні пісні, драми змінилися на комедії і історію, оточення - на позитивних і успішних людей. Так, моя зона комфорту кричала мені «Зупинись!». Але зберегти себе і своє серце - для мене було важливіше. Я знаю, що якщо ти вирішиш - у тебе теж вийде!

Вір в найкраще і визнай Бога - Богом

Віра - це здійснення того, що ми очікуємо і чого ще немає в реальності. Саме наша віра малює наше завтра. Зауваж, що страх - це теж віра, тільки не в позитив, а в негатив. Очікування хвороби - це віра в хвороба. Очікування невдачі в бізнесі - це віра в крах. Очікування зруйнованих відносин - це віра в самотність. У що ти віриш зараз? Саме це і прийде до тебе в реальності.

Принцип віри добре описаний в Біблії - Слово Боже, яке Він дав людям. Там є приклади багатьох людей, які названі «людьми віри» (Авраам, Ной, Яків). Вони довіряли Богу, якого визнали єдиним Богом і Творцем світу. І Він рясно благословив їх тільки вже за це - за віру в Нього. Дивно, правда?

Але найцікавіше, що в житті кожної людини, будь він віруючим або атеїстом, є свій бог, якому він служить. У кого-то це гроші, у кого-то успіх, у кого-то сім`я, а у кого-то - він сам.

Відео: Що робити, якщо все ДУЖЕ погано?

Служіння - це віддача. Людина все свої зусилля, час і ресурси віддає саме тому, чому він служить. І в цьому він може вибирати. Служити Богу. який є Бог, або служити якоїсь речі, яку сам зробив для себе богом.

Особистий досвід: У певний момент життя, коли у мене було все те, про що я мріяла - я не зазнала ніякого задоволення. Тільки байдужість і нерозуміння - чому? ... Сенс життя і радість я знайшла у визнанні Бога - Богом моєму житті (тобто повірила в Нього) і в служінні Йому (це включає шанування Його як Бога, в любові до Нього і до Його творіння , спілкуванні з Ним). Мене ніхто до цього не примушував, не вмовляв, все моє єство прийшло до цього висновку. І я потрапила під роздачу. Благословень:)

Відео: ЩО РОБИТИ ЯКЩО ЗОВСІМ хреново ...

Життя залишилася тим самим життям, зі своїми турботами і виборами, емоціями і бажаннями, тільки тепер з`явився сенс, радість і любов. І це МІЙ вибір. І МОЄ рішення.

Зроби крок. Усвідом себе. І зроби правильний вибір! God Bless!

P.S. До речі, про що ти зараз думаєш? ...



Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Cхоже
Увага, тільки СЬОГОДНІ!