3 Секрету допоможуть стати багатим!

Є люди, у яких є гроші, і є багаті люди.
Коко Шанель

Всі хочуть стати багатими. І сьогодні ви дізнаєтеся як швидко стати багатим.

Істинне багатство, коли ти багатий і матеріально, і душевно, і духовно.

1 секрет багатої людини: Багатий - той, хто думає про людей і заповнює їх потреби

Він думає частіше і більше про потреби інших людей. Все приходить від людей. Якщо ти думаєш і допомагаєш людям, багатство прийде.

Не той багатий, який відраховує гроші, щоб заховати їх у скриню, а той, який відраховує у себе зайве, щоб допомогти тому, у кого немає потрібного.
Фонвізін Д. І.

Хороший приклад - це Ісус! Він залишив славу неба і прийшов в цей світ, щоб допомогти нам. Подарував нам можливість провести вічність з Богом на небесах. Вічність - це вічність. І це ДУЖЕ і ДУЖЕ ДОВГО.

Коли в наше життя прийшло розуміння вічності з Богом, наше життя кардинальним чином змінилася. Я це писав у своїх статтях раніше.

І зараз я багатий, у мене прекрасна дружина, десять прекрасних дітей, і це тільки початок. Попереду все найкраще і прекрасне!

Не складайте скарбів на землі, де нищить їх міль та іржа, і де злодії підкопуються й викрадають збирайте собі скарби на небі, де ні міль, ні іржа їх не нищить, і де злодії до них не підкопуються та не крадуть, бо де скарб ваш, там буде і серце ваше.
слова Ісуса

Апостол Павло пише в Священних писаннях про Ісуса Христа:

Бо ви знаєте благодать Господа нашого Ісуса Христа, Який, бувши багатий, збіднів ради вас, щоб ви збагатились Його убозтвом.

Будучи багатий - зубожів. Чи готовий ти зубожіти заради інших?

Запам`ятай, Багатий той, хто віддає іншим. Тому що віддавати може тільки той, хто багатий.

Кожен багатий, у кожного є дар і талант. Знайдеш його - і ти вже потенційно багатий. Може ти багатий добротою або милосердям, або добротою, або співчуттям, або внутрішньою красою, або красномовством?

Коли почнеш віддавати те, що маєш, відразу станеш воістину багатим.

Якщо ти вже готовий віддавати, тоді тобі дано шанс стати багатим. Просто роби, що може рука твоя! Не прогав свій шанс, я знаю, ти можеш це!

2 секрет багатої людини: Бути задоволеним і благочестивим

Плід багатства - велика кількість, ознака достатку - достаток.
Цицерон

Достаток допомагає людині стати багатим. Багатий не той, хто більше має, а той, хто має потребу в меншій.

У бідного іноді бувають гроші, але це тимчасово, і у багатого іноді не буває грошей, але це теж тимчасово.

Не важливо, є у тебе гроші чи ні. Наявність грошей це не показник багатства. Якщо ти навчишся бути задоволеним завжди, тоді кризи життя не зможуть тебе зупинити. І прийде час, коли навколишні скажуть: О, який ти щасливий і задоволений! А значить, ти багатий!

У мене є коронна фраза, на питання: Як справи? Завжди відповідаю: лучше всех!

Апостол Павло так сказав про це:

Великий же зиск - то благочестя із задоволенням. Бо ми нічого не принесли в світ-явно, що нічого не можемо й винести. А як маєм поживу та одяг, то ми задоволені тим. А хто хоче багатіти, упадають у спокуси та в сітку, та в численні нерозумні й шкідливі пожадливості, що людей у безодню і пагубу- Бо корень усього лихого то грошолюбство, якому віддавшись, дехто відбились від віри й поклали на себе великі страждання.

Не будь сріблолюбець - корінь всіх проблем в житті. Не люби гроші, не прагни до них.

Відео: 9 речей які допоможуть стати мільйонером - Як мислять і думають мільйонери

І як сказав найбагатша людина на землі.

Чи не піклуйся про те, щоб нажити багатство-залиш такі думки твої. Свої очі ти звернеш на нього, і його вже немає-бо конче змайструє воно собі крила і, як орел, полетить до неба.

Придбай цей дар достатку. Вчися бути щедрим. Допомагай тим, чим можеш і чим володієш. І не дивись на інших, кожен сам за себе дасть відповідь Богові.

3 секрет багатих: Багатий вірить в Бога

Вони знають Того, хто створив все і володіє всім. Він дає багатство тим, кому хоче і хто просить Його про це. Нам потрібно навчитися дякувати Богові за все, що Він нам дає. У російській мові навіть корінь слова багатство вказує на Бога.

На початку створив Бог небо і землю ...
Побут: 1.1

Він створив все, і все належить Йому. Він і передає право володіння на всі багатства світу Своїм вірним людям. Чи вірите ви цього?

Найбагатші люди на землі - як ви думаєте, хто? Це питання я залишу вам, як домашнє завдання, і якщо у вас є відповідь, напишіть його в коментарях. Дуже цікаво дізнатися. Дякуємо тим, хто відгукнеться і зробить це.

Ти переможець. Ти вже багатий, так як ти почав віддавати те, що знаєш. Молодець!

Писання так написано про це:

Твоє, Господи, могутність і сила, і слава, і перемога і пишність, і все, що на небі і на землі! Твої, Господи, царство, і Ти піднесений над усім за Голову. І багатство та слава від Тебе, і Ти пануєш над усім, і в руці Твоїй сила та хоробрість, і у владі Твоїй побільшити та зміцнити все.

І Я вам кажу: просіть, і дасться вам-шукайте, і найдете- стукайте, і відчинять вам, бо кожен, хто просить одержує, хто шукає знаходить, а хто стукає відчинять.

Також кожна людина Бог дав їй багатство й маєтки, і владу їй дав від них і брати свою частку та тішитися своїм трудом, то це дар Божий.

Відео: Секрет 3 - Як стати богатим.avi

І я хочу підвести підсумок.

3 секрету воістину багатих людей

  1. Люди -головний пріоритет. Віддавай іншим, що маєш, і станеш багатий.
  2. Будь задоволеним тим, що маєш і ніколи не зупиняйся і не здавайся.
  3. Вір в Бога і будь Йому слухняний. За покори і страху Господнього, це багатство і слава і життя.

Люби людей, служи і допомагай їм. Будь задоволеним і щасливим вже сьогодні, і вір в те, що Бог на твоєму боці.

Він знає тебе і чує твої слова. І якщо ти будеш вірити Богу, мрії твої обов`язково здійсняться.

Відео: 3 секрету, як зробити гроші. Як залучити гроші

Щастя, любові і благословення, бережи вас Бог!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Cхоже
Увага, тільки СЬОГОДНІ!