Найсильніша молитва в світі

Молитва - це щира розмова з Богом, спілкування з Ним. Яка молитва має найбільшу силу і ефект? Давай розберемося.

Відео: ВКЛЮЧИТИ СИЛЬНІ МОЛИТВИ

таємна молитва

Цей принцип взаємовідносин з Богом яскраво відкрився мені останнім часом. Він називається «Все таємне стає явним» - і він узятий з Біблії.

Мф. 6: 6 Ти ж, коли молишся, увійди до своєї комірчини, зачини свої двері твою, і помолися Отцеві своєму, що в втайне- і Отець твій, що бачить таємне, віддасть тобі явно.

Давай спочатку з`ясуємо, що таке «таємне», за що Бог хоче і може віддавати людині? У різних перекладах «в таємниці» мається на увазі і «на самоті з Богом», «перед невидимим Богом».

Що таке таємниця? Це конфіденційна, приховуване від інших подія- Тобто Бог цінує, коли ми говоримо Йому про те, чого інші не знають, чи про що боїмося комусь рассказать.В цьому проявляється нашу довіру.

Навіть якщо брати людські відносини, ми говоримо свої таємниці тільки тим, кому довіряємо, хто може дати нам цінну пораду, хто не зрадить і не розтрубили про наших секрети всьому світу. Бог - не зрадник, він приховує наші таємниці. І виявляє світу не наші секрети, а відповіді на наші найпотаємніші бажання.

Як практично спілкуватися в таємниці з Богом?

З огляду на нинішнє століття прискорення, зайнятості, збільшеною інформації?

  1. В дорозі, перервах, самоті, прогулянках (і тд) подумки звертайся до Бога. Говори Йому про все, що відбувається у тебе в житті, чого б ти хотів, що тебе хвилює, засмучує, що б ти хотів поміняти. Роби це в будь-якому місці і в будь-який час (коли можливо). Ніколи не думай про негативи, не розвивай цю думку. Краще представляй, як Господь змінює ситуацію.
  2. Давай заздалегідь час і день, коли ти зможеш говорити з Богом. Тікай від суєти. Богу не потрібні твоє служіння, твої дари і жертви без твого серця і участі. Це як у сім`ї: ти приносиш в будинок смачну їжу, можеш все вимити, зробити послугу, ремонт, але не спілкуєшся з близькими, ігноріруешь їх думку, їх допомога тобі. Бог - така ж жива Особистість, яка хоче особистих відносин з тобою.
  3. Читай Його Слово. Бог говорить через Біблію особисто в твоє серце і в твою ситуацію. Ти отримаєш мудрість і розуміння, як і куди рухатися далі.

Бог за все це віддає ПРЯМО ПЕРЕДБАЧЕНА. Тобто дивишся на людину, нічим не примітний, а потім бац - і Бог його піднімає, людина стає успішним. Цим Господь показує, що у того є щось таємне, на що Бог відповів явно.

Наприклад (особисте свідчення): Щотижня я молюся за певних людей, прошу про них у Бога в таємниці. Про молитвах знаю тільки і я Бог. Я не включаю в ці молитви своїх друзів, служителів і тд. Я просто молюся Богу. І за ці молитви Він дасть відповідну явно: у людей трапляються чудеса в фінансах, особистому житті, здоров`я. Люди не знають, чому так, а я знаю, що спочатку було приховано від людських очей і потім явлено Богом.

Все таємне стає явним

У Біблії говориться, що все таємне стає явним. Стеж, щоб у твоєму таємне життя (коли тебе ніхто не бачить) була святість і чистота. Тому що ніде не написано, що Бог віддасть тільки хороше. Що ти посієш - те й пожнеш. Але посієш таємно, а пожнеш явно.

Цей принцип є і в природі: насіння в землі ніхто не бачить, але коли воно виростає - все бачать. Коли жінка вагітна - плід у прихованому режимі, а потім він народжується, і все стає явним.

підсумок

Довіряй Богу, говори з ним, розвивай таїнство Ваших відносин. Ти побачиш дуже швидко, що твої таємні молитви дають результат швидше і могутніше, ніж те, що ти розповідаєш своїм друзям, наставникам, близьким.

Ці особисті молитви мають силу в духовному світі. І Бог обіцяє віддати таїнства, і зробити все таємне явним. Близька, щира молитва - найсильніша в світі!

Вірю, що сьогодні ти вже почнеш практикуватися в цьому. Поділися своїми відчуттями і результатами в коментарях! :)

Відео: Сильна захисна молитва від ворогів! (26 Псалом)

God Bless!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Cхоже
Увага, тільки СЬОГОДНІ!