Достукатися до небес: просіть, і дасться вам!

Відео: ПРО СИЛУ МОЛИТВИ

А ти знаєш, що Бог не тільки може, а й хоче відповідати на твої молитви? Він зацікавлений в тому, щоб ти отримував просимое, щоб всі дізналися про Його могутність, а ти радів по повній програмі. Проблема в тому, що ти не маєш багато чого, тому що ... не просиш.

Ви бажаєте чогось, але не отримуєте і тому вбивати й заздрите іншим. Але все одно не можете отримати те, чого хочете, і тому сваритеся і сваритеся. Ви не отримуєте те, чого хочете, бо не просите Бога.
Якова 4: 2

Отже, виходячи з Божого слова, про що ми можемо сміливо просити у свого Небесного Отця?

Воля Божа

Що значить воля Божа? Це Його план на твоє життя, Його призначення, заради якого ти з`явився в цей світ. Але Господь дав свободу вибору кожної людини, і ти можеш вибрати власні плани, пожинаючи результати вибору щодня.

Ви ж моліться отак: Отче наш, що єси на небесах! Нехай святиться Ім`я Твое- нехай прийде Царство Твое- нехай буде воля Твоя і на землі, як на небе-
Мф 6: 9-10

Бог - наш Творець, Він знає минуле, сьогодення і майбутнє. І коли ми просимо про те, щоб Його воля здійснилася в нашому житті, Він дає стратегічні ходи, які допомагають нам увійти в справжню долю.

Проси про Його волю в кожній сфері свого життя, і спостерігай за тим, що відбувається. Щось може закінчитися, піти, але і почнуть відкриватися зовсім нові двері / можливості. Іди сміливо! Ти попросив - Він відповів!

потреби

Хліб наш насущний дай нам сьогодні день-
Мф 6:11

Ми можемо просити про те, що нам потрібно в повсякденному житті. Їжа, одяг, фінанси, час, сили, здоров`я, настрій.

Все, що тобі потрібно сьогодні - ти можеш попросити і отримати!

прощення

і прости нам провини наші, як і ми прощаємо винуватцям нашім-
Мф 6:12

Якщо тебе мучить почуття провини або тяжкість на серці - можливо, ти когось образив або навпаки, не можеш пробачити.

Попроси вибачення насамперед у Бога за усвідомлені і неусвідомлені гріхи (те, чим порушив Його веління), а потім попроси очистити твоє серце від непрощення і болю. Він може зробити твоє серце оновленим і м`яким!

Відео: ПРО ДУХОВНЕ

захист

і не введи нас у спокусу, але визволи нас від лукавого. Бо Твоє є Царство і сила і слава на віки. Амінь.
Мф 6:13

Відео: Догмат про Богочеловеческом Царстві Пресвятої Трійці (8)

На кожному кроці нас підстерігають небезпеки, тому що «весь світ лежить у злі». І з кожним днем ситуація буде ускладнюватися, тому що міра беззаконь наповнюється все більше. І в один момент настане кінець, цієї землі доведеться розплатитися за все зло, що на ній твориться. І кожній людині - за гріхи, які він зробив.

Проси у Бога захисту в кожному дні. Захисту в дорозі, від хвороб, від спокус, від поганих людей і підступності.

мудрість

Якщо ж у кого з вас бракує мудрости, нехай просить у Бога, що всім дає просто, та не докоряє, - і буде вона йому.
Якова 1: 5

Мудрі рішення - то, потрібно кожному з нас, чим би ми не займалися. Мудрість необхідна в роботі, в сім`ї, в навчанні і побутові моменти. Мудрість - це найправильніше і правильне рішення, яке може бути в даний момент. Не потрібно буде втрачати часу і сил, щоб розгрібати наслідки дурних вчинків.

Роби відразу мудро - і буде щастя. Мудрість дає тільки Бог.

молитва згоди

Ще поправді кажу вам, що коли б двоє з вас на землі погодились про всяку річ, то коли вони будуть попросили, буде їм від Отця Мого Небесного
МФ 18:19

Відео: Церква

Молитва згоди - одна з найсильніших молитов! Тому що, виходячи з цього вірша, в згоді ми можемо попросити ВСЕ! Одне правило - потрібна єдність.

Знайди людину, яка може погодитися з тобою перед Богом за якесь питання, помоліться разом. Скажіть Богу, що ви погоджуєтеся просити про це і приймаєте Його відповідь з вірою.

Усе : )

Якщо просити чого в Моє Ймення, то зроблю.
ін 14:14

А ця молитва здатна навіть воскресити з мертвих:)

Ісус сказав до своїх учнів, що вони можуть просити абсолютно все у Бога (Його Отця), в Ім`я Його - то є в Ім`я Ісуса.

Я багато раз молилась і молюся цією молитвою, і отримую зцілення, благословення в різних сферах життя. Ім`я Ісуса дійсно - найсильніше в духовному світі, і написано, що все в цьому світі має стати на коліна перед Ним. У Ньому є сила і влада!

Раджу тобі спробувати цю молитву на практиці, і отримати відповіді, чудеса і все, що тобі необхідно - прямо з Небес!

Вірю, що тепер ти будеш сміливо просити - і отримувати багато від всемогутнього Бога, який дуже любить тебе і хоче мати близькі стосунки з тобою. Стати тобі справжнім Папою, який реагує на прохання своєї дитини з радістю і щедрістю.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Cхоже
Увага, тільки СЬОГОДНІ!